Ungdomsløberne i OK Snab er mega-seje. De lader sig ikke kue af mørke, sne, regn og kulde, men møder op til træning hver onsdag aften i vintermånederne med højt humør.

For dem i U1-alderen er det sådan, at nogen onsdage løber de i skoven med pandelamper, andre onsdage er der sjov og afvekslende træning på atletikstadion – og hver gang sluttes der af i klubhuset med lidt stræk og styrketræning. Nogen holder ”planken” i 1 – eller 2 minutter!

Og så er der faktisk også en flok af de ældste ungdomsløbere, der laver styrketræning i klubhuset hver onsdag. De si'r, at der godt kan blive plads til et par stykker til ;)

De seneste weekender har både U1 og U2 i øvrigt været afsted på weekendkurser. Til U1 var hele 87 børn og voksne fra hele sydkredsen samlet på Fyn, heraf 19 børn og 16 voksne fra Snab, til en weekend med masser af løb og godt fællesskab. Til U2 var en lille, eksklusiv håndfuld unge fra Snab med på en super-god og inspirerende tur til Fanø, hvor de prøvede kræfter med det meget udfordrende terræn!