Der stod JFM i kalenderen i weekenden 18-19/8. Lørdag blev der løbet stafet, og søndag var det den lange distance.

OK Pan var værter ved stafetten, der blev afviklet i Fløjstrup Skov syd for Aarhus. OK Snab var godt repræsenteret med ca. 35 løbere, der havde en fin dag i skoven.

Især var det glædeligt, at så mange ungdomsløbere var med, og selvom en hel del unge Snab’er netop er taget afsted på efterskole, hvor de skulle blive i weekenden, havde vi fem ungdomshold med.

I H12 blev OK Snab nr. 2 efter Horsens, der blev jysk-fynske mestre efter et drabeligt spurtopgør, hvor Rasmus akkurat blev slået på målstregen af Frederik fra Horsens. Dermed fik Axel, Sejer og Rasmus sølvmedaljer og henviste Kolding til 3. pladsen. I D12 blev Agnes, Signe og Ella nr. 4 og Lea, Zenia og Filippa nr. 5 og sluttede dermed lige udenfor medaljerækken efter de stærke hold fra nordkredsen. I H/D43 blev Olivia, Ebbe og Cecilia nr. 7, mens H20-drengene Morten, Jeppe og Casper fik bronzemedaljer.
I de voksnes rækker var en snes Snab’er i skoven. Her blev det til jysk-fynske mesterskaber til Helene, Irene og Lone i D50 og til d’herrer Flemming, Ulrika og Jesper i H50. Tillykke!

Nedenfor ses OK Snabs ungdomsløbere til JFM stafet. Ovenfor er det D50-pigerne ;)

Søndag gjaldt det JFM lang, som Horsens OK arrangerede i Hårsbjerg Plantage mellem Vesterlund og Kollemorten. Hele 40 løbere fra OK Snab var i skoven i et rigtig fedt terræn, der var helt "vestjysk" her en halv times kørsel fra Vejle. Det var en god dag i et ret kuperet terræn. Med nåletræsplantage, egekrat og lyng- og blåbærklædte bakker var det trætte løbere, der kom i mål. I mesterskabsklasserne var der følgende jysk-fynske mestre blandt Snab-løberne: Jeppe Edvardsen i H18, Martin i H40, Ulrika i D50 og Flemming i H50. Desuden var der sølvmedalje til Cecilia i D16. Tillykke ;)