OK Snab har været repræsenteret ved to internationale mesterskaber i begyndelsen af august. VM i orienteringsløb blev afholdt i Letland, hvor Magnus Dewett var en del af det stærke danske landshold, og ved U17-EM i mountainbike-orientering var Morten Örnhagen Jørgensen blandt medaljetagerne.

Ved VM i orienteringsløb var det godt nok Maja Alm, der fuldt fortjent stjal rampelyset, fordi hun endnu engang stod for presset og leverede på højeste niveau med hele tre medaljer, men Magnus Dewett gjorde det også virkelig godt. Magnus har vist stor fremgang på det seneste og med sine resultater ved VM nærmer han sig den internationale elite. I sprint blev det til en 27. plads i hans første finale ved et internationalt mesterskab på seniorplan, og hans præstationer på mellemdistancen og herrestafetten understregede Magnus’ potentiale, hvilket landstræneren også har noteret sig med tilfredshed.

I mountainbike-orientering – i daglig tale MTBO – kom Morten Örnhagen Jørgensen hjem fra U17-EM i Østrig med en sølvmedalje i stafet som det håndgribelige bevis på en superflot indsats. Morten kørte førstetur på stafetten og kom først ind til skiftet. Desuden blev det til en 5. plads på langdistancen og en 8. plads på mellemdistancen. En virkelig flot afslutning på sommerens store udfordringer for Morten, der i slutningen af juni også havde præsteret fantastisk godt til ungdoms EM i Bulgarien, bl.a. med en 4. plads på den lange distance.

Fotos Dansk Orienterings-Forbund.

Se mere på Dansk Orienterings-Forbunds hjemmeside her:
https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/nyhed/7584-vm-maja-alm-verdensmester-for-fjerde-gang-i-traek
https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/nyhed/7591-vm-sjetteplads-pa-damestafetten
https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/nyhed/7590-em-solv-til-mtbo-drengene
https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/nyhed/7595-mtbo-solv-til-thomas-steinthal-pa-langdistance