OK Snab var godt repræsenteret, da der var DM Sprint og Sprintstafet i weekenden i Hillerød, og kom hjem med medaljer i bagagen.

Ulrika Örnhagen Jørgensen kom øverst på podiet, da hun hentede guld i D50. Her blev det endda dobbelt-triumf for OK Snab, da Helene Nissen tog 2. pladsen. Sølvmedaljer blev det også til for Doris Blok i H/D90 og Flemming Jørgensen i H50.

I eliteklassen blev det for Magnus Dewett til en lidt ærgerlig 4. plads på en svær bane, hvor en enkelt fejl undervejs kostede en medalje. Blandt ungdomsløberne blev det til en flot 4. plads for Felix Isaksen i H16, en 7. plads til Axel Örnhagen Jørgensen i H12 og en 9. plads til Johanne Kaysen Thomsen i D16.

I stafetten var OK Snab lige ved og næsten i D/H45, hvor de bedste hold lå meget tæt. Helene Nissen, Flemming Jørgensen, Kaj Isaksen og Ulrika Örnhagen Jørgensen var bare 3 sekunder fra bronze og 9 sekunder fra sølv, men måtte tage til takke med 4. pladsen.

OK Snab er nu klar til afvikling af JFM Sprint på fredag, hvor det meste af den danske elite igen vil være til stede. Der bliver således mulighed for både gensyn og revanche i forhold til DM.

Se resultater her: http://www.fiforientering.dk/wp-dm2018/?page_id=402&lang=da