De seneste to onsdage er vi kommet i gang med årets fællestræninger fra klubhuset. Det har været med godt vejr, højt humør og masser af glade løbere, både i skoven og til fællesspisning bagefter. Nye ansigter har der været mange af, og klubhuset summer af liv, når unge og gamle i fællesskab hygger sig før og efter at have været i skoven.

I onsdags var der hele 103 løbere i skoven. Så mange har der aldrig før været til en ondsagstræning i Nørreskoven. Kokkene meldte om ca. 100 deltagere i fællesspisning. Heldigvis havde de taget højde for, at der ville komme mange, så der var mad nok!

Ungdomsløberne fylder meget sådan en aften – og det er virkelig glædeligt. Tilsammen var der 42 børn og unge i alderen 5 – 16 år, fordelt på træningsgrupperne mini, begynder, let og svær/mellemsvær. Det er fantastisk, at så mange børn har lyst til at løbe o-løb!

På billedet er det "Let", der snakker postdefinitioner før løbeturen.

En sidste ting, der ikke kan fremhæves nok, er det engagement og den vilje til at få fællesskabet til at fungere, der findes blandt klubbens medlemmer. Flest muligt skal selvfølgelig en tur i skoven på sådan en træningsaften, men det hele kunne bare ikke fungere, hvis ikke der var banelæggere, postindsamlere, køkkenhold, trænere mm, der – på skift - ”ofrer” en løbetur for fællesskabet. Tak skal I ha’!