Ku' du tænke dig at prøve at løbe orienteringsløb?
Så kom med til Find vej Dagen i Nørreskoven i Vejle,

Lørdag d. 5. maj kl. 13-15

Mødested: OK SNAB’s klubhus, Helligkildevej 2, Vejle (atletikstadion)

Der er ingen tilmelding, du skal blot møde op. Det er gratis at deltage.

· Alle er velkomne uanset alder og kondition.
· Du kan gå eller løbe, være sammen med andre eller tage turen alene.
· Der er forskellige ruter at vælge imellem afhængig af, hvor langt du vil. Alle ruterne er lette og posterne står ved stierne.
· Kompetente instruktører står klar til hjælpe dig i gang og fortæller om orienteringsløb.

Når du har været i skoven, er der saft og frugt og mulighed for at få en snak med nogle af klubbens medlemmer.

OBS: Find vej Dagen er en rigtig god anledning til at prøve orienteringsløb. Man er dog også meget velkommen til at møde op til klubbens fællestræninger, som er onsdage kl. 17.45. Her kører der også intro-forløb for begyndere. Se mere info under træningsaktiviteter og voksentræning.

Vil glæder os til at se dig.

OK SNAB

FIND VEJ DAGEN 2018