Grundet for få tilmeldinger til løbet i Sønderskoven søndag den 16/6, aflyses løbet som Åbent stævne. I stedet bliver det gennemført efter "træningsløbskonceptet", da banerne jo allerede er lavet.

Baneudvalget er det samme, mødested er fortsat ved Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, 7100 Vejle, og der kan startes mellem kl. 10.30 – 11.30.
Der vil bare ikke være kiosk, bemandet start, børnebane samt mulighed for bad. Der anvendes SI, og der vil som minimum være mulighed for at få sine stræktider. Sandsynligvis laves der også en resultatliste.

Til gengæld er prisen kun 20 kr, som betales på stedet. Der er ingen forhåndstilmelding, og alle er velkomne. Dermed er der fortsat mulighed for en lidt sjovt o-løb i de grønne bakker.

Hvis du trænger til at komme i skoven igen efter alle sprint-løbene, har du nu chancen, når OK SNAB afholder åbent stævne/kredsløb i Sønderskoven søndag d. 16. juni. Løbet arrangeres af ungdomsløbere fra OK SNAB og alle er velkomne.

Der er baner i alle sværhedsgrader, start foregår som "put and run" mellem 10 og 11.30 og der bruges SI-brikker (kan lejes).
På stævnepladsen ved Granhytten er der kiosk og børnebane. Der er garanti for gode bakker, grønt for øjnene og sjov orienteringsløb!

Der er tilmelding i o-service senest 7. juni og mulighed for at købe åbne baner på dagen.

Se mere i vores indbydelse.

Her på siden vil der komme instruktion, startlister og resultater.